Annonce
Gratis fællestræning op til Moseløbet
JULIE-CARL.jpg
Vil du tilmelde dig Moseløbet, så skal du skynde dig, da der er 500 startnumre, som blev revet væk sidste år. Foto: Christian Ove Carlsson
Det årlige og lokale Moseløbet i Brønshøj, skydes i gang for 5. år i træk søndag den 27. maj kl. 12.00, og som optakt til løbet indbyder jeg igen i år alle Brønshøj-Husum Avisens læsere til en omgang gratis fællestræning i samarbejde med Moseløbet.

Træningen er for løbere på alle niveauer og alle aldre, og kræver blot at man kan løbe/lunte 3-4 km i træk, uden behov for at skulle gå.

-Jeg lover, at du får pulsen op og smilet frem, og timen bliver sammensat af en god blanding, løb, intervaller, teknisk træning og styrkebaserede øvelser. Men træningen er på eget ansvar, siger den lokale løbecoach Julie Carl, der kommer til at dirigere tropperne.

Det er en åben invitation, men man kan med fordel tilmelde sig begivenheden på Facebook, hvor man også kan invitere sine venner med www.facebook.com/events/216098592497079/ eller find den på www.juliecarl.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top