Annonce
Vind billetter til Cirkus Baldoni
cirkus-baldoni.jpg
Foto: Presse.
Cirkus Baldoni glæder sig til at byde velkommen til sæson nr. 17, hvor de traditionen tro optræder på cirkuspladsen i Bellahøj lørdag den 23. juni kl 15.00 og søndag den 24. juni kl 15.

Cirkus Baldoni præsenterer DANISH DYNAMITE

Cirkus Baldoni glæder sig til at byde velkommen til sæson nr. 17, hvor de traditionen tro optræder på cirkuspladsen i Bellahøj lørdag den 23. juni kl 15.00 og søndag den 24. juni kl 15.

I samarbejde med avisen kan du nu vinde 1. præmie 4 x billetter til 1. plads, (værdi kr. 190 pr. billet) samt et billede med vinderen og løven Leonardo og herudover 4 x 4 billetter til 2. plads (værdi 160 pr. billet.)

I år er det 250 år siden at cirkus blev ”opfundet” af en engelsk officer. Måske ikke i den form som vi kender det i dag, hvor der optrædes i smukke telte med et orgie af lys, lyd, glitter og glamour. Dengang var det markedsgøgl, gadeunderholdning og dværgkast der så dagens lys.

Cirkus Baldoni hylder 250 året for Cirkus med en forrygende og fejende flot forestilling, som de har valgt at kalde Danish Dynamite.
Cirkus Baldoni fejrer cirkussæsonen med topartister fra Europa og Afrika samt artister fra egne rækker.

Blandt de danske topartister møder man blandt andre verdens illusionisten Kim Kenneth og Freddie Steckel, der med sin nye partner tager os med på en ”falden på halen” rejse som sjældent er set morsommere. Det eneste han behøver er en stol og et bord.

Klovnerier er der som altid rigeligt af i Cirkus Baldoni og i år er ingen undtagelse. Danilo bliver i år på fornemmeste vis igen ledsaget af sin partner Cindy. Hele herligheden bliver på fornemmeste vis kædet sammen af René Baldoni, der sammen med sin trofaste følgesvend løven Leonardo vil tage jer med igennem denne oplevelse fuld af eventyr.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende:

Hvad hedder René Baldonis faste følgesvend?
a. Kermit
b. Zamba
c. Leonardo

Svaret skal sendes med mærket ”Cirkus Baldoni” til konkurrence@bha.dk Svaret skal være avisen i hænde senest fredag den 15. juni. Vinderne bliver offentliggjorte i avisen den 19. juni, hvorefter billetterne skal hentes på redaktionen.

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top