Annonce
Turen går til Lund
Vinder-af-Happydays2.jpg
Foto: BHA
Det blev Inja Toustrup fra Brønshøj, der blev den heldige vinder i avisens sommerkonkurrence om en miniferie for to til den svenske by Lund med ophold på Hotel Lundia. Lund ligger ca. 20 km nordøst for Malmø, og byen er bl.a. præget af at være universitetsby samt den imponerende domkirke fra 1100-tallet. – Jeg har […]

Det blev Inja Toustrup fra Brønshøj, der blev den heldige vinder i avisens sommerkonkurrence om en miniferie for to til den svenske by Lund med ophold på Hotel Lundia. Lund ligger ca. 20 km nordøst for Malmø, og byen er bl.a. præget af at være universitetsby samt den imponerende domkirke fra 1100-tallet.
– Jeg har ikke været i Lund før, og jeg glæder mig til turen, hvor jeg vil invitere min kæreste med, sagde Inja Toustrup, da hun i sidste uge på avisens redaktion fik overrakt gavebeviset af Erik Fisker fra Brønshøj-Husum Avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top