Annonce
Amanda elsker musical
Amanda.jpg
Foto: Askov Efterskole.
Hun tog på efterskole og fik hovedrollen

Sølvkonfetti vælter ud over de optrædende på scenen, og i salen rejser publikum sig og klapper taktfast til musikken. Da tredje forestilling af Askov Efterskoles musical ‘Alice’ er slut og salen er tømt. Tilbage på scenen sidder Dennis og Amanda.

Amanda Marie Wexøe er netop flyttet til Husum, men i øjeblikket går hun i 10. klasse på Askov og spiller hovedrollen som Alice i efterskolens store musicalopsætning. Her spiller hun overfor Dennis Nedergaard Jakobsen. De to er kærester.

”De sidste to uger har været fantastiske, selvom det også har været hårdt,” siger Amanda, og Dennis supplerer: ”Der har ikke været tid til andet end musical. Når vi ikke var på scenen, var der sange der skulle øves, og replikker der skulle læres. Men ja, det har været rigtig, rigtig fedt!”

Netop de mange unges store interesse for musicalgenren har fået Askov Efterskole til fra næste skoleår at oprette en decideret musicallinje.

”Som musicalperformer skal man kunne det hele og på den nye musicallinje kommer det derfor til at handle om at styrke elevernes talent indenfor både sang, dans og skuespil”, fortæller Sarah Schulze, der er hovedansvarlig for den nye musicallinje.

Hun glæder sig til at sparke den nye linje i gang.

”Når jeg ser, hvor langt eleverne kan nå på to uger, som dem vi netop har været igennem med vores musical-projekt ‘Alice’, tør jeg slet ikke tænke på, hvor langt vi når på et helt år.”

Selv om Amanda ærgrer sig over, at Askov Efterskoles nye musicallinje først begynder, når hun har sagt farvel til efterskolen, synes hun, at det er spændende med en musicallinje.

”Hvis det havde været muligt, så havde jeg helt sikkert valgt musicallinjen”, siger Amanda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top