AnnonceBellahøj børn indsamler affald
Bellahøh-børn-indsamler-affald-foto-4-favorit-foto-.jpg
Glade børn og godt vejr – kan man forlange mere? Foto: Frank Bentin.
Inspireret af Danmarks Na­tur­fredningsforenings ”Af­falds­indsamling 2014” var børnene på Bellahøj invitereret til at deltage i en ”HOLD BELLAHØJ RENT FOR AFFALD DAG” i lørdags. Der deltog i alt 34 børn i alderen fra 2 år til og med 14 år, og totalt blev der indsamlet 37,450 kg henkastet papir, pap, plast og dåser, ispinde, cigaretskod […]

Inspireret af Danmarks Na­tur­fredningsforenings ”Af­falds­indsamling 2014” var børnene på Bellahøj invitereret til at deltage i en ”HOLD BELLAHØJ RENT FOR AFFALD DAG” i lørdags. Der deltog i alt 34 børn i alderen fra 2 år til og med 14 år, og totalt blev der indsamlet 37,450 kg henkastet papir, pap, plast og dåser, ispinde, cigaretskod og meget andet. Efter børnenes ihærdige indsat blev hver enkelt barns indsamlede affald vejet og modtog herefter et diplom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top