Annonce
Brug EnergiCenter Voldparken
Først vil jeg sige tak til Jane Blomsterberg for hendes læserbrev den 14. april, og jeg deler hendes glæde ved, at vi på EnergiCenter Voldparken har fået genskabt en åben og præsentabel beplantning. Om den kulørte udsmykning er for meget Dyrehavsbakken – eller er et lyst og livsbekræftende signal om, at den nedlagte Voldparken Skole […]

Først vil jeg sige tak til Jane Blomsterberg for hendes læserbrev den 14. april, og jeg deler hendes glæde ved, at vi på EnergiCenter Voldparken har fået genskabt en åben og præsentabel beplantning. Om den kulørte udsmykning er for meget Dyrehavsbakken – eller er et lyst og livsbekræftende signal om, at den nedlagte Voldparken Skole har fået et andet liv fyldt med glæde og aktivitet – er nok et spørgsmål om øjnene, der ser.
De mange farver og lys er valgt for at erindre alle bydelens borgere om denne forandring, hvor man på EnergiCenter Voldparken kan deltage i mere end 50 foreningers aktiviteter eller låne lokaler til at begynde nye aktiviteter. Så mulighederne er mange og åbne for alle. EnergiCenter Voldparken bliver brugt af børn og unge, men er ikke målrettet specielt til dem. Der er bl.a. mulighed for at lave patchwork, og Ældresagen har både fodbold og bridge på programmet.
EnergiCenter Voldparken er for dem, der vil bruge stedet – og jeg vil opfordre Jane Blomsterberg og alle andre i vores bydel til at komme forbi. Det kunne f.eks. være en af de kommende torsdage kl. 17.30 – 20.30, hvor Folkekøkkenet på Energi­Center Voldparken byder på aftensmad for 45 kr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top