Annonce
Bydelens lydværk
Lydkunster har indsamlet lyde sammen med lokalområdets beboere

Nu kan du høre et lydværk, som er komponeret specielt til bydelen. I løbet af udstillingen har Astrid Randrup spurgt lokale beboere, om de ville donere lyd til udstillingen. Blandt dem, der har doneret lyde til udstillingen er blandt andre Husum skole, Lokalhistorisk Forening, Natteravnene, Brønshøj Pige­kor, personalet fra Brønshøj Bibliotek, Claus Klovn, Adventskoret, en lokal sangskriver samt tilfældigt forbipasserende. For én vakte lyden af hoppende tennisbolde et særligt godt minde, mens en anden forbandt lyden af skoleklokker med en særlig ro. En anden kiggede forbi Rytterskolen for at give tre klap til udstillingen. Resultatet er en lang række lyde i alle mulige afskygninger. De fleste af de indsamlede lyde har det til fælles, at det er lyde, som folk fra bydelen forbinder med en rar følelse eller et godt minde. Spørger man Astrid Randrup, hvorfor hun griber en udstilling an på denne måde, så handler det især om, at nedbryde barrierer mellem udstillingsrummet og virkeligheden udenfor:

”Jeg forsøger at åbne rummet op, og gøre processen og sammenspillet mellem udstillingsrummets hvide vægge, beskueren og kunstneren mere levende. Jeg arbejder med at integrere alt det, der foregår udenfor udstillingsrummet med det, der foregår inden i det.”

Udstillingen er støttet af Brønshøj-Husum Lokal­ud­valg og den lokale virksomhed Radiometer. Udstillingen er udvalgt blandt indkomne ansøgninger af Rytterskolens Udstillingsudvalg.

Næste ansøgningsfrist er 1. maj.

Se & hør den færdige udstilling SAMHØR på Rytterskolen på Brønshøj Torv:

23.-27. april: Onsdag & torsdag kl. 14-18 / Lørdag & søndag kl. 11-16

Afslutningsfernisering: Søn­dag 27. april. kl. 13-16. Her kan du møde kunstneren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top