Annonce
Dacia Duster runder en million eksemplarer
Renault_56850_global_en.jpg
Duster nummer 1. mio rullede forleden af samlebåndet i Brasilien. Dacia Duster til det danske marked kommer dog fra Rumænien. Foto: Renault.
Dacia Duster blev lanceret for fire år siden og salget af Duster har nu samlet set nået den første million. Også i Danmark går salget rigtig godt

Duster nummer en million blev produceret på fabrikken i Brasilien, og i øjeblikket produceres Duster på fem fabrikker. Det er i Rumænien, Brasilien, Colombia, Rusland og Indien. Bilen sælges i mere end 100 lande og succesen har betydet, at Dacia Duster er den bedst sælgende Renault model på verdensplan, og en af årsagerne til Renault gruppens vækst internationalt.

Duster markedsføres i Europa som en Dacia, men i de fleste andre regioner er den forsynet med Renaults logo. Det største marked for Duster, hvor bilen hedder Renault, er Rusland, hvor der siden lanceringen er solgt mere end 150.000 biler. Rusland følges tæt af Frankrig, hvor Duster markedsføres som Dacia. På 3. pladsen kommer Brasilien og herefter følger Indien og Tyskland.

De modeller der sælger bedst i Danmark er med dieselmotor og størstedelen med firehjulstræk og det højeste udstyrsniveau. Den billigste Dacia Duster fås fra 139.990 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top