AnnonceDugfriske digte og musik
X-Gudstjenesten ved Asser Skude, søndag den 27. april, kl. 14 i Bellahøj Kirke, bliver den første gudstjeneste med medvirken fra Bellahøj Kirkes sangskriverværksted. Det bliver en anderledes gudstjeneste med nyskrevne digte og nykomponeret musik opført af Bellahøj Kirkes sangskriverværksted, under ledelse af Merete Ørting Lahey på flygel og Claus Rydskov på guitar.

X-Gudstjenesten ved Asser Skude, søndag den 27. april, kl. 14 i Bellahøj Kirke, bliver den første gudstjeneste med medvirken fra Bellahøj Kirkes sangskriverværksted. Det bliver en anderledes gudstjeneste med nyskrevne digte og nykomponeret musik opført af Bellahøj Kirkes sangskriverværksted, under ledelse af Merete Ørting Lahey på flygel og Claus Rydskov på guitar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top