Annonce
Fantastisk åbning på Økologisk Folkekøkken
P1010328.jpg
Åbningen af et folkekøkken på EnergiCenter Voldparken er en stor succes. Foto: Mads Faber Henriksen.
Det nye folkekøkken på EnergiCenter Voldparken havde en flot åbning med deltagelse af 160 borgere i alle aldre

De mange fremmødte gav udtryk for stor tilfredshed med folkekøkkenet og kokkens lækre ret, der bestod af thaikylling med cashewnødder, basmatiris og asiatisk kålsalat. Og bag succesen med folkekøkkenet stod de frivillige, der gjorde et fremragende stykke arbejde for at åbningen forløb med stor tilfredshed for de mange fremmødte borgere.

– Det tyder på at vi har ramt plet med at starte et folkekøkken. Det var naturligvis positivt at der kom 160 borgere, men hvad der var endnu mere dejligt, var den positive respons og opbakning der kom fra de besøgende til folkekøkkenet. Der var mange tilkendegivelser om, at de ville sige det videre til venner og bekendte. Det virker til, at der er en stor efterspørgsel på det helt basale koncept med at få et sundt, billigt og økologisk måltid mad, siger formanden for Fonden EnergiCenter Vold­parken, Nicolaj Hvid.’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top