Annonce
FDF Utterslev slipper lopperne løs
loppemarked.jpg
FDF Utterslev holder snart forårsloppemarked på Utterslev. Her er det Josefine, Andrea og Rebekka, der hver onsdag aften giver den gas som pilte i FDF Utterslev. Foto: FDF Utterslev.
Forårsloppemarked lige om hjørnet

Lørdag d. 26. april mellem klokken 10 og 14 kan du sikre dig et godt køb og nogle sjove aktiviteter på Utterslev Torv, når FDF Utterslev inviterer til det hyggelige forårsloppemarked.

Børn og voksne er gået i krig med at indsamle gode genbrugsting, og i den kommende tid bliver trailere spændt på bilerne, så FDF’erne kan samle loppeting i lokalområdet.

Spejderne er også i fuld gang med at forberede de aktiviteter, man som loppe-gæst kan opleve i dagens løb. Aktivi­teterne er en overraskelse – men der vil være noget for alle aldre og alle sanser.

”Vi laver et hyggeligt og sjovt arrangement, der appellerer til alle i lokalområdet – både børn, unge og voksne. Børnene kan prøve en masse sjove spejderting, og imens kan de voksne gå på opdagelse på loppemarkedet eller nyde en kop kaffe,” siger Jens Langergaard, der er bestyrelsesformand for FDF Utterslev.

Menighedsrådet i Bellahøj-Utterslev Sogn støtter forårsmarkedet med overskudsting fra bl.a. Utterslev Kirke, der står overfor et salg.

”Der bliver masser af gode sager i vores boder. Over­skuddet går selvfølgelig ubeskåret til indholdsrige aktiviteter for områdets børn og unge – og bliver det en succes, så overvejer vi at gøre markedet til en lokal forårstradition, ”siger Jens Langer­gaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top