Annonce
Gospel i Bellahøj Kirke
s.-2-X-gudstjeneste-med-Gospel-Unusual.jpg
Gospel Unusual fra en tidligere koncert i Bellahøj Kirke. Foto: Bellahøj Kirke.
– Gospel har evnen til at skabe nærvær uden at blive for højtideligt, fortæller Hanne fra Gospel Unusual om sine oplevelse af at være med i koret. – At synge gospel beriger mit liv med både glæde og indre ro. Mange af de gospelnumre vi synger i Gospel Unusual er så glade og fuld af […]

– Gospel har evnen til at skabe nærvær uden at blive for højtideligt, fortæller Hanne fra Gospel Unusual om sine oplevelse af at være med i koret. – At synge gospel beriger mit liv med både glæde og indre ro. Mange af de gospelnumre vi synger i Gospel Unusual er så glade og fuld af energi og nerve, at man straks mærker en stemning af ”Hvor er livet dog bare en fest ” , og så synger vi andre sange, som med deres rytme og ord skaber stemningen af ”Ah her er rart og trygt at være – her bliver jeg lidt ” og andre sange skaber rum for eftertænksomhed, siger Hanne.

Ved koncerten på lørdag den 26. april, kl. 20 efter Bellahøjmessen kan man i Bellahøj Kirke opleve Gospel Unusual stemningsfyldte repertoire.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top