AnnonceHjemmerøveri og tricktyveri
Lørdag den 19. april, lige før kl. 12, blev en ældre kvinde på Nordrupvej i Husum udsat for hjemmerøveri, da hun på bopælen lukkede en ung mand ind, der påstod at han skulle se på fyret i kælderen. Den unge mand tog kvindens pung og tog samtidig fat i kvinden og skubbede hende omkuld. Røverens […]

Lørdag den 19. april, lige før kl. 12, blev en ældre kvinde på Nordrupvej i Husum udsat for hjemmerøveri, da hun på bopælen lukkede en ung mand ind, der påstod at han skulle se på fyret i kælderen. Den unge mand tog kvindens pung og tog samtidig fat i kvinden og skubbede hende omkuld. Røverens udbytte blev 400 kr. Røveren beskrives som 20-25 år, 160-170 cm høj, almindelig af bygning med et rundt ansigt og kort krøllet hår. Han var sandsynligvis af mellemøstlig herkomst og talte med accent. Efter røveriet kørte han væk på en hvid damecykel.
Samme dag omkring kl. 13.30 blev en anden ældre kvinde på Bjergstedvej i Husum offer for en tricktyv, da en mand blev lukket ind efter at have præsenterede sig som blikkenslager, der skulle se på en installation. Tyvens udbytte blev her 800 kr. Tyven er 25-30 år, 170-175 cm høj og havde blondt kort hår. Han var iført grå jakke og brune bukser og efter tyveriet kørte han bort på en hvid damecykel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top