AnnonceKoncert for børn – og deres voksne
Sille-og-Palle.jpg
Sille og Palle optræder i Brønshøj Kirke. Foto: Molly Grønberg.
Kirken fyldes af musik, når Sille og Palle spiller og synger onsdag den 30. april, kl. 19, og der er mulighed for at både børn og voksne kan få rørt stemmebåndene, når de kommer til Brønshøj Kirke for at lave koncert. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer […]

Kirken fyldes af musik, når Sille og Palle spiller og synger onsdag den 30. april, kl. 19, og der er mulighed for at både børn og voksne kan få rørt stemmebåndene, når de kommer til Brønshøj Kirke for at lave koncert.

Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer til hjertet, sanserne og dansebenene. Sille Grønberg og Palle Windfeldt, som bor her i Brønshøj, er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret spiller blandt andet med i børnejazzorkestret Djanzz, og de er komponisterne bag musikken i det populære børneprogram ”Rosa fra Rouladegade”. Der er lagt op til en koncert festlig og stemningsfyldt koncert for både voksne og børn. Desuden med virker Brønshøj Kirkes Børnekor. Der er gratis adgang.

EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top