Annonce
Modersmål og radikal inkonsekvens
Borgmester Anna Mee Allerslev fra Radikale Venstre havde et fint læserbrev i Brønshøj-Husum Avis den 13. april, hvor en række gode argumenter for en styrket modersmålsundervisning blev sat på række i et angreb på Dansk Folkeparti, der, som de fleste nok ved, afviser det gavnlige ved modersmålsundervisningen. De radikale argumenter fejler ikke noget, men det […]

Borgmester Anna Mee Allerslev fra Radikale Venstre havde et fint læserbrev i Brønshøj-Husum Avis den 13. april, hvor en række gode argumenter for en styrket modersmålsundervisning blev sat på række i et angreb på Dansk Folkeparti, der, som de fleste nok ved, afviser det gavnlige ved modersmålsundervisningen.

De radikale argumenter fejler ikke noget, men det er mere den manglende konsekvens. Der er nok ikke mange, der ved, at de Radikale i deres praksis modarbejder modersmålsundervisningen. De radikale stemte på det seneste ordinære møde i Børne- og Ungdomsudvalget den 2. april imod et forslag om at undersøge mulighederne for at gøre modersmålsundervisningen til en del af skoledagen. Det vil ellers være den bedste chance for, vi har for at hindre at modersmålene sættes ud på et sidespor, når vi efter sommerferien skal forlænge skoledagen, således som et flertal i Folketinget kræver det. Mens flertallet i udvalget stemte for forslaget, så stemte de Radikale imod sammen med Dansk Folkeparti.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top