Annonce
Møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg
Torsdag den 24. april, kl. 18.30 afholder Brønshøj-Husum Lokaludvalg sit næste møde i Kulturhuset Pilegården

Mødet er offentligt og indledes traditionen tro med tilhørernes punkt, hvor alle kan stille korte spørgsmål til Lokaludvalget eller kort give udtryk for sin mening. Herefter skal Lokaludvalget i gang med en rekord lang dagsorden på ikke mindre end 32 punkter, hvoraf de 19 er ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter.

Der skal blandt andet tages stilling til ansøgninger om støtte til juletræstændinger på Brønshøj Torv og på den nye park i Husum ved Frederiks­sundsvej og Hu­sum­vej samt en ansøgninger om støtte til blandt andet et stævne for Street Soccer, skolehåndboldturnering, tegnekurser for børn og unge, motionsløb, teaterforestillinger og etable­ring af sorggruppe for ældre. Inden det samlede Lokal­udvalg be­hand­ler de enkelte ansøgninger og træffer en konkret afgørelse har ansøgningerne været be­hand­let i det relevante fagudvalg og i forretningsudvalget, der begge afgiver en indstilling til Lokaludvalget.

Der er til mødet indkommet ansøgninger på i alt 401.962 kr., og fagudvalgene har indstillet, at der bevilges 274.270 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top