AnnonceProjektmagerne og godhedsindustrien slår til igen – nu i AAB afdeling 38
Det fremgår af en bobletekst, der er plantet på afdelingens friareal, at beboerne inviteres til cafemøde 26. april med ’rådgiverne’. Det fremgår ikke, hvem rådgiverne er, og jeg finder det beskæmmende, at man forsøger at hjernevaske beboerne på uofficielle cafemøder i stedet for åbent at fremlægge eventuelle planer på ordinære beboermøder, således at beboerne på […]

Det fremgår af en bobletekst, der er plantet på afdelingens friareal, at beboerne inviteres til cafemøde 26. april med ’rådgiverne’. Det fremgår ikke, hvem rådgiverne er, og jeg finder det beskæmmende, at man forsøger at hjernevaske beboerne på uofficielle cafemøder i stedet for åbent at fremlægge eventuelle planer på ordinære beboermøder, således at beboerne på demokratisk vis kan afgive deres stemmer for eller imod.
Ved hjælp af endnu en bobletekst luftes en ide om basketbaner på tomten efter den smukke trægruppe, der var en slags vartegn for afdelingen, men som desværre gik til under Bodils hærgen.
Basketbaner skal skabe glæde og socialt netværk, anføres det på bobleteksten For hvem?
Da ikke for de voksne beboere, der i givet fald må lide under uro og larm lige udenfor deres vinduer. Sportslige udfoldelser bør finde sted på Energicenter Voldparken, hvor der er rigeligt med udfoldelsesmuligheder for børn og unge, og hvor mulighederne bliver endnu større, når den projekterede sportshal bliver en realitet.
Projektmagerne bruger uden blusel løs af andre folks penge, og det er en hån mod det såkaldte beboerdemokrati, at beboerne er henvist til at gå til uofficielle cafemøder for at få at vide, hvem projektmagerne og rådgiverne er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top