Annonce
Rytterskolens Havelaug er i fuld gang
- og flere deltagere er meget velkomne

Foråret er over os, og i den hyggelige have bag Rytter­skolen på Brønshøj Torv vælter det igen op af jorden. Blandt andet de forårsløg, som Havelauget med assistance for borgerne fik lagt for 1½ år siden.

De frivillige og ulønnede i Havelauget er i fuld gang og mødes atter hver lørdag formiddag fra kl. 10-12. Havelauget blev stiftet i vinteren 2012 og kan takkes for at haven nu er blevet smuk og hyggelig og en lille perle i bydelen.

– Vi ordner det, der skal ordnes i havens bede: luger, renser op, flytter rundt, så stauderne står optimalt i forhold til lys og jordbund, og så luger vi lidt igen. Det omgivende krat og buskads tilser vi også i det omfang, vi har ressourcer til det, siger Ida Sloth Bonnevie fra Rytterskolens Havelaug.

– Vi vil mægtig gerne se nogle flere ansigter og hænder. Det er hyggeligt, vi slutter af med en kop kaffe, og vi nyder den positive opmærksomhed, som vi altid får fra forbipasserende. Ingen af os kan komme hver eneste lørdag, men vi er altid nogle stykker.

Så har du lyst til at være en del af dette uforpligtende samvær, så kontakt Have­lauget gennem Morten Falmer på tlf. 22511665 eller på mail: morten@falmer.dk

Havelauget samarbejder med Teknik- og Miljø­forvaltningen i Københavns Kommune og har fået økonomisk støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg til blandt andet indkøb af haveredskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top