Annonce
Tak til Brønshøj-Husum
april-14-indsamling-kræftens-bekæmpelse-062-JPG.jpg
Der var diplom til indsamlerne og Jimmy havde bagt 200 muffins til de frivillige. Foto: Privat
I Brønshøj-Husum blev der indsamlet 176.948 til Kræftens Bekæmpelse i søndags. På landsplan blev der indsamlet 34,6 mio. af i alt 28.000 indsamlere

– Indsamlingen i år bar igen præg af godt humør med glade indsamlere. Til alle indsamlere og bidragsydere, uden jer havde vi ikke opnået så flot en indsamling i Husum, nemlig 86.459 kr., fortæller de fire repræsentanter for Husum Lokalforening Ulla Hansen, Charlotte Riise, Camilla Haugaard og Janni Rytsel. – Nordea på Fred­eriks­sundsvej var vores udgangspunkt idet de stillede lokaler til rådighed og ydermere mødte Anni og Tina fra bankens personale på arbejde en normal fridag for at hjælpe med optællingen.

– Vi skal også takke Carlsberg for vand til indsamlerne, Frugtmarkedet Storegårdsvej og Al Zahra Marked for frugt til vores indsamlere. Husum Bageren donerede kringle til bankens personale. Også tak til Husum Dyreklinik, som sørgede for en godbid til vores 4-benede venner og tak til Brønshøj-Husum Avis for stor imødekommenhed.

Også Lokalafdelingen i Brønshøj udtrykker en stor tak til den store indsats fra alle 110 indsamlere, der fik 90.489,25 kr. i bøssen.

 

Mange sponsorer

Der­udover vil de rette en stor tak for sponsorgaverne og frugt, vand og dejligt brød fra: Shoe Baloo, Biketime, Salon Gre’ni, Leg Godt, House of Presents, Frisør Magic Cut, Kaiser Sport, Beauty Flowers Hudpleje Klinik, Stjerne­stoffer, Blackbird Hill, Second Hand Legetøj, Design­kartellet, Brønshøj Ure og Smykker, Marie D’issy, Linde Apoteket, Fri Bikeshop, Sportigan, Blomsterhytten, Brønshøj Blomster, Kirsten’s Konditori, Tuborg og Super­Brugsen.

Der er også en særlig tak til de medarbejdere fra Ar­bej­dernes Landsbank som også samlede ind og til Pilegården og Arbejdernes Landsbank for lån af lokaler og stor hjælp fra de ansatte både før og på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top