AnnonceTalentfulde duoer hylder Gillian Welch & Joni Mitchell
duo-1.jpg
Foto: PR-foto.
Fed roots-musik eller folkinspireret jazz

Onsdag d. 7. maj kl. 20.00 hylder den danske duo Paper Wings den amerikanske sanger og sangskriver Gillian Welchs musik. Sangene har rødder i folk- og countrymusikken, og Paper Wings fortolker ærligt den historiefortællende americana, der især er kendt for de længselsfulde tekster om tro, håb og kærlighed. Det er lyden af akustiske guitarer, blues-vokaler og et minimalistisk og intenst udtryk, som skal opleves live. Duoen består af de to musikere Nynne Hansen og Peter Albrechtsen; begge på guitar og vokal.
Torsdag d. 8. maj kl. 20.00 går de to irske musikere Edel Meade & Dick Farrelly på scenen med deres betagende fortolkninger af ikonet Joni Mitchell. Den prisvindende irske sangerinde Edel Meade høster bred anerkendelse som en af sin generations mest talentfulde musikere. Hun har optrådt både i New York og Chicago og kan kendes både på den smukke vokal og sit fængslende nærvær på scenen. Forvent­ningerne er naturligvis store, når hendes debutplade udkommer i år. Ved hendes side på guitar finder man Dick Farrelly, søn af den kendte irske sangskriver og komponist Richard ’Dick’ Farrelly.Han begyndte allerede at spille klaver som 7-årig, og der var ellers gode udsigter til, at han skulle blive klassisk koncertpianist, da guitaren pludselig kaprede hans musikalske verdensbillede i teenageårene. Da han i slutningen af 1970’erne flyttede til London mødte han den irske jazzguitarist Louis Steward og stiftede gennem ham bekendtskab med mange af jazzscenens store navne.
Koncerterne afholdes i Pilegården. Billetter koster 80 kroner og kan købes enten i døren eller ved forsalg via Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk. Begge koncerter er arrangeret af den lokale musikforening Music House Brønshøj og medlemmer af foreningen får refunderet 20 kr. i medlemsrabat i døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top