Annonce
Tur i tårnet
Grundtvigs Kirke – et af byens mange tårne – vi bruger til at finde ud af hvor vi er. Men hvad kan man se, når man står oppe i det prægtige tårn på en klar dag? Her i foråret har man nu chancen for at komme med rundt i kirke og tårn med kirketjener Thomas […]

Grundtvigs Kirke – et af byens mange tårne – vi bruger til at finde ud af hvor vi er. Men hvad kan man se, når man står oppe i det prægtige tårn på en klar dag?
Her i foråret har man nu chancen for at komme med rundt i kirke og tårn med kirketjener Thomas B. Hansen. Her hører man en kort introduktion om Grundtvigs Kirkes tilblivelse – og om manden bag det mægtige projekt. Vi ser kirken og krypten med det fantastiske håndværk, oplever kirkehvælvingerne set fra oven, tårnets imponerende tømmerkonstruktion og den vide udsigt over København. Det foregår på dansk og er gratis.
Dato: søndag den 4. maj og 15. juni kl. 13
Varighed: 1 time
Adresse: Grundtvigs Kirke, På Bjerget 14b, 2400 København NV
Entre: gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top