Annonce35. NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON
Rutekort-Dansk.jpg
18. maj 2014 kl. 9.30 Start og mål på Islands Brygge Første løb afviklet i 1980

LØBSBESKRIVELSE

Fra startområdet på Islands Brygge sendes løberne ud i Københavns gader, igennem den stemningsfulde, atmosfære og de historiske seværdigheder i Indre By og Nyhavn, gennem det mondæne Østerbro med publikumsmagneten Trianglen, videre til det multikulturelle Nørrebro og det ultrahippe Vesterbro, inden turen går tilbage over Langebro og havnefronten på Islands Brygge.
Nykredit Copenhagen Marathon er et rent bymaraton med en flad løbsrute udelukkende i Københavns centrum og brokvarterer. Løberne får opbakning fra mere end 100.000 tilskuere langs hele ruten samt fra bands, performere, dj’s og artister m.m. placeret på mere end 60 underholdningsspots undervejs. Derudover samarbejdes der med en række cafeer langs ruten som på løbsdagen har særlige maratonevents og -tilbud til tilskuere og løbere.

LØBET LIVE
Tilskuere kan tracke deres løbere og se live streaming og resultater via løbets app til iPhone og Android samt på copenhagenmarathon.dk. Desuden kan løbet følges fra tribunen på Islands Brygge hvor der speakes og sendes live på storskærm.

WEB & SOCIALE MEDIER
copenhagenmarathon.dk
facebook.com/copenhagenmarathon
twitter: @cphmarathon
Instagram: #cphmarathon

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top