AnnonceAlder ingen hindring
linser-til-ældre.jpg
Hos Synoptik på Frederikssundsvej kan du få en synsprøve certificeret af Dansk Standard og hjælp til at finde de kontaktlinser, der passer præcis til dig Foto: Synoptik.
Kontaktlinser er for alle

Stadig flere i Brønshøj har fået fokus på, at kontaktlinser ikke kun er for unge øjne. Hos Synoptik på Frederiks­sundsvej i Brønshøj kommer der et stigende antal kunder over 60 år for at få abonnement på de små synshjælpemidler, der i dag giver et lige så klart syn som briller, uanset hvilket synsproblem man har.
Kontaktlinser kan man kun bruge, hvis man er ung. Det er en myte, som er blevet genfortalt i mange år. Men nu har den modne del af Brønshøj fundet ud af, at kontaktlinser kan bruges af alle.
Hos Synoptik på Frederiks­sundsvej oplever butikschef Maria Ragus Andersen således en markant stigning i antallet af seniorer, der kommer ind i butikken for at få supplere brillerne med kontaktlinser:
-Det er særligt flere og flere af byens 60-70-årige, der kommer ind og spørger efter kontaktlinser, fordi de gerne vil opleve fordelene ved både at kunne bruge briller og kontaktlinser afhængigt af situationen. I dag er den ældste tredjedel af befolkningen langt mere aktive både fysisk og socialt, end de var tidligere – og her er kontaktlinserne praktiske, når man dyrker motion eller vil have et særligt udseende uden briller til en begivenhed, siger Maria Ragus Andersen.

Kontaktlinser til alle synsfejl
Den stigende efterspørgsel på kontaktlinser skyldes ifølge butikschefen også, at kontaktlinser i dag er blevet markant bedre og mere specialiseret, end de var for bare 5-10 år siden.
I dag kan kontaktlinser derfor bruges af alle, uanset om deres synsproblemer skyldes bygningsfejl, nærsynethed, langsynethed eller almindelig aldring. Samtidig kan man få flerstyrkekontaktlinser, så man får et skarpt syn til både at læse, se fjernsyn og køre bil med én og samme kontaktlinse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top