AnnonceAvisens læsere inviteres til kunstudstilling
Selv om det ikke er hele verden man kan møde på udstillingen ”Mød verden på Gofs”, så kommer man alligevel pænt omkring med kunstnere fra både Afrika, Sydamerika og Mellemøsten. Det er det lokale Galleri Gofs på Håbets Allé 3 i Brønshøj, der inviterer bladets læsere til at opleve udstillingen onsdag 28 maj fra kl. […]

Selv om det ikke er hele verden man kan møde på udstillingen ”Mød verden på Gofs”, så kommer man alligevel pænt omkring med kunstnere fra både Afrika, Sydamerika og Mellemøsten.
Det er det lokale Galleri Gofs på Håbets Allé 3 i Brønshøj, der inviterer bladets læsere til at opleve udstillingen onsdag 28 maj fra kl. 16.00-20.00, hvor der også vil blive serveret lidt snack og drikke. Bortset fra den følgende lørdag, er det sidste mulighed, da udstillingen herefter tages ned og sendes videre ud i ”verden”.
På udstillingen vises malerier af 4 af de mest anerkendte kunstnere fra Ghana, 2 billedkunstnere fra henholdsvis Chile og Brasilien og endelig en kunstkeramiker fra Israel, som mange af bladets læsere helt sikkert kender. For ved siden af kunsten, har han gennem mange år undervist i Tai Chi i Kulturhuset Pile­gården i Brønshøj.
Der er naturligvis tale om Doron Silberberg, som har boet i Danmark i mange år. En mand med mange talenter. På den netop afholdte Art Nordic Kunstmesse i Øksnehallen, vandt han fuldt fortjent titlen som årets kunstner.
Du kan se mere om udstillingen og kunstnerne på galleriets hjemmeside www.Gofs.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top