AnnonceBellahøj Kirke holder midtvejsvalg
Bellahøj-Kirke-06-09-14.jpg
Interiør fra Bellahøj Kirke. Foto: Kaj Bonne.
For to år siden var der valg til landets menighedsråd. Nor­malt varer sådan en valgperiode 4 år, men i Bellahøj-Utterslev sogn er man gået med i en forsøgsordning, hvor medlemmerne kun vælges for to år ad gangen, så allerede i år skal der derfor afholdes valg igen. Et menighedsrådsvalg giver bl.a. anledning til at overveje […]

For to år siden var der valg til landets menighedsråd. Nor­malt varer sådan en valgperiode 4 år, men i Bellahøj-Utterslev sogn er man gået med i en forsøgsordning, hvor medlemmerne kun vælges for to år ad gangen, så allerede i år skal der derfor afholdes valg igen.
Et menighedsrådsvalg giver bl.a. anledning til at overveje de kirkelige aktiviteter, og om nye interesserede vil være med til at præge udviklingen. Udviklingen de senere år er gået i retning af større og større indflydelse på kirkens udvikling, der tænkes i visioner og strategier – og det holdningsbaserede er blevet mere udtalt i menighedsrådsarbejdet.
Som optakt til valget i september indbyder Bellahøj Kirke til et orienteringsmøde for interesserede tirsdag den 27. maj, kl. 17-19, hvor den nuværende formand Lis Lynge vil fortælle om arbejdet og de spændende udfordringer, der ligger i rådets virke. Undervejs bydes der på et let måltid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top