AnnonceBellahøjs rockfestival udvider med flere bands
PICT0021.jpg
Foto: EF.
En-dagsfestivalen En sommerdag på Bellahøj er tilbage d. 7. juni med flere bands

”Efter den store succes sidste år, har vi valgt at udvide med flere bands, ni i alt. Hvis det går godt igen i år, udvider vi med flere koncerter henover sommeren næste år,” siger initiativtager Jesper Ravn Nielsen.
En sommerdag på Bellahøj afholdes i det smukke amfiteater mellem Danmarks ældste højhuse på Bellahøj. Ligesom sidste er det dansksprogede rockbands af høj kvalitet kombineret med forfattere, der læser op i pauserne.
I år kan man blandt andet høre Roskilde-aktuelle Skam­mens Vogn, poppoesi-duoen Mouritz/Hørslev, viserockerne Spillemændene, Martin Ryum der synger Inger Christensen-tekster og neo-psykedeliske Fribytter­drømme.
Desuden kan man opleve unge lyriske stjerneskud som Asta Olivia Nordenhof, Amalie Laulund Trudsø og den kun 19-årige Ninette Larsen, som netop har fået fremragende anmeldelser for debutbogen ”Hybrid”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top