AnnonceDanmission Genbrug fyldte 2 år
Danmission-02-19-14.jpg
Fødselsdagsfest i Brønshøj

D. 2. maj var der fuldt hus og 2 års fødselsdagsfest hos Danmission Genbrug i Brønshøj. Der var halv pris på en masse varer, og der blev serveret kaffe, the, saft og flødeboller til alle gæster og kunder
Derudover havde butikken arrangeret et lotteri, hvor alle dem der købte noget, fik et lod. Præmierne var gavekort til butikken.
”Det var en super festlig dag. Kunderne spærrede øjnene op, når de kom ind. Der var festlig stemning. Det gik også rigtig godt med indtjeningen. Den var fordoblet, selvom alle varerne var nedsat,” fortalte Marianne Aagreen, der er frivillig medhjælper i Danmission Genbrug.
Danmission Genbrug ligger på Frederikssundvej 324. De forhandler genbrugsting i alle afskygninger. ”Vi sælger alt det folk donerer. Vi har det hele , så man skal bare kigge forbi, hvis man mangler noget,” fortalte Marianne Aagreen.
Overskuddet går for eksempel til børn i fattige lande. Det kan være hjælp til skolegang eller anden hjælp til selvhjælp. Danmission Genbrug har cirka 20 frivillige tilknyttet, og de fleste er der fire timer om ugen.
”Vi har det simpelthen så godt hernede. Det er et rigtig godt og hyggeligt arbejdsmiljø, men vi kan altid bruge flere frivillige hænder,” fortalte Marianne Aagreen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top