Annonce
Danskerne er vilde med nye biler
Bilsalget fortsatte fremgangen fra årets første måneder. Hele 16.511 nye kom personbiler ud på landevejene i april og det var en fremgang på 4,3 % sammenlignet med samme måned sidste år. – Fremgangen i april er endnu en cementering af, hvor stærk efterspørgslen efter nye biler er i Danmark i øjeblikket. Der indregistreres normalt ikke […]

Bilsalget fortsatte fremgangen fra årets første måneder. Hele 16.511 nye kom personbiler ud på landevejene i april og det var en fremgang på 4,3 % sammenlignet med samme måned sidste år.
– Fremgangen i april er endnu en cementering af, hvor stærk efterspørgslen efter nye biler er i Danmark i øjeblikket. Der indregistreres normalt ikke så mange nye biler i påsken, og da påskedagene lå i april i år og marts sidste år, burde det principielt have ført til et svagere salg i april sammenlignet med sidste år. Når markedet det til trods vokser med over 4 % er det endnu et eksempel på den historiske forandring bilmarkedet er inde i disse år og naturligvis en udvikling, som det er værd at glæde sig over, siger administrerende direktør hos De Danske Bilimportører, Bent Mik­kel­sen.
– Vi fornemmer fortsat rigtigt meget aktivitet i markedet, i de kommende måneder er der en lang række nye modeller på vej, så alt i alt tyder det på en stærk udvikling også i resten af 2014, tilføjer han.
Salget af nye varebiler steg i april til 2.154 nye køretøjer. Det er en fremgang på 3,1 % i forhold til april 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top