AnnonceDanskerne kan selv
Tirsdag 13. maj medvirkede Gitte Seeberg i et klip hos Ask Rostrup på DR1. Klippet var optaget på naturområdet på Vestamager. G.S. nævnte det som eksempel på EU´s arbejde med at udlægge bevaringsværdig natur. Dette må tages med et mega gram salt. Måske har EU sat et beskedent fodaftryk på et par jyske ”nationalparker”. Det […]

Tirsdag 13. maj medvirkede Gitte Seeberg i et klip hos Ask Rostrup på DR1. Klippet var optaget på naturområdet på Vestamager. G.S. nævnte det som eksempel på EU´s arbejde med at udlægge bevaringsværdig natur. Dette må tages med et mega gram salt. Måske har EU sat et beskedent fodaftryk på et par jyske ”nationalparker”. Det er det hele!
Området på Vestamager blev inddæmmet som et beskæftigelsesprojekt under arbejdsløsheden i 30´erne og blev åbnet for offentligheden af Urban Hansen – inden Danmark var trådt ind i EF.
Det næste bliver vel, at at G.S. også vil påberåbe sig den hæderkronede Utterslev Mose som EU´s fortjeneste.
Tænk på det inden EU-valget! Danskerne har altid kunnet selv, men nu tillader EU end ikke, at Danmark bliver førende med miljøtiltag. Vi må ikke gå videre end andre EU-lande.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top