Annonce
Diamantbrudepar blev fejret i Tingbjerg
diamantbrudeparret-Tingbjerg.jpg
Diamantbrudeparret strålede om kap med morgensolen. Foto: Dorthe Brandborg.
Der var tidlige aktivitet på Grostedet i Tingbjerg torsdag i sidste uge. Ægteparret Lis og Jørgen Nielsen kunne nemlig fejret, at de har været gift i 60 år. Og fejret blev de. Der var sat en smuk æresport med blomster og parret blev hyldet af familie og venner med flag, klappende grydelåg og råb. -Vi […]

Der var tidlige aktivitet på Grostedet i Tingbjerg torsdag i sidste uge.
Ægteparret Lis og Jørgen Nielsen kunne nemlig fejret, at de har været gift i 60 år. Og fejret blev de.
Der var sat en smuk æresport med blomster og parret blev hyldet af familie og venner med flag, klappende grydelåg og råb.
-Vi er helt overraskede over, at der er kommet så mange, og at der er æresport. Og så har vi endda fået brev fra Dronningen – det har jeg næsten ikke kunnet få armene ned over, fortalte diamantbruden, der mødte sin mand, da de var helt unge.
-Vi var faktisk barndomskærester og mødte hinanden på Nørrebro, og vi har været sammen lige siden, fortæller Lis, der har været medhjælpende hustru i sin mands malerfirma. Sammen har de én søn, én datter, tre børnebørn og et oldebarn. Diamantbrudeparret har boet på Grostedet siden 1970, og der har boet familiemedlemmer i fire af lejlighederne på samme vej.
Vi har altid været glade for at bo i Tingbjerg. Der er altså også positive ting i vores område, men vi høre altid kun det dårlige, tilføjer Lis, inden hun og bød de 30 morgenfriske gæster op på kaffe og morgenbrød.
Diamantbryllupsfesten skal holdes på et senere tidspunkt i forsommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top