AnnonceDobbelt Stormester
Esben vandt Jeopardy igen

Jeopardy der i de sidste uger har indtaget skærmen på TV3 har fået en dobbelt Stormester i Esben Pedersen fra Brønshøj.

I sidste uge kunne Brønshøj-Husum avis fortælle, at 32-årige Esben kunne løbe hjem med en gevinst på 11.000,- Nu har Esben så vundet endnu en sejr.
-Det er jo en ekstra bonus, selvom jeg vil sige, at der jo også er en vis tilfældighed i, at det var mig, der blev den afgørende vinder, lyder det beskedent fra Esben, der til daglig er forsker inden for kræftdiagnostik.
Den berømte klap gik da også ned undervejs, men den fik Esben heldigvis reddet hjem.
-Jeg var ikke specielt nervøs. Jeg har jo som udgangspunkt meldt mig, fordi jeg synes, det kunne være sjovt, fastslår Esben, der også løb hjem på en samlet gevinst på 60.000,-.
-Jeg ved ikke, hvad pengene skal bruges til. Jeg skal først lige finde ud af, hvor meget der er efter skat. Så ryger der sikkert nogle penge ind på afbetaling af en bolig, og så skal min kone og jeg nok ud på en større rejse, afslører Esben, der har været genstand for opmærksomhed på sit arbejde.
– Jeg er blevet udfrittet en del, og jeg ved, der er flere, der har indgået væddemål, fortæller en glad Stormester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top