Annonce
En bolig med kæledyr har lavere værdi
En-bolig-med-kæledyr.jpg
Selvom menneskets bedste ven er sød, så kan den i sidste ende koste penge ved et hussalg.
Alle undersøgelser viser, at børn har godt af kæledyr. Men det kan være en dyr fornøjelse

Der er ofte et minus ved livets mange positive glæder. Et minus er det, at hvis man har kæledyr i sit hjem, så kan huset risikere at miste noget af sin værdi ved et salg.

Faktisk vil hver anden boligkøber have et nedslag i prisen, hvis boligen viser synlige tegn på kæledyr. Hver fjerde vil slet ikke have boligen, viser en undersøgelse fra Boligsid-en.dk.
Så selvom hunden er menneskets bedste ven, så kan den koste penge. Det kan være, at der er synlige bidetegn i panelerne fra hunden, eller at katten har lavet kradsemærker.

Nedslag i prisen
Ifølge undersøgelsen vil hver anden have et nedslag i prisen, hvis der er synlige tegn efter husdyr, mens 23 pct. slet ikke vil købe bolig-en. 25% er dog ligeglade.
Derfor opfordrer flere ejendomsmæglere også til, at man slet ikke har sit kæledyr i huset, når der tages salgsbilleder eller når der er potentielle købere på besøg til en boligpræsentation.
Så selvom man er nok så begejstrede for et kæledyr, og som ny huskøber måske endog selv har et kæledyr, så er der bare ikke noget at gøre, hvis andres kæledyr har voldt skade. Her skelnes der mellem vores egne kæledyr og andres.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top