Annonce
En skøn oplevelse i Bellahøj Kirke
asser-skude1.jpg
Asser Skude. Foto: Bellahøj Kirke.
En stor tak til de 2 præster i Bellahøj kirke Peter Møller Jensen og Asser Skude som ved mit barnebarns konfirmation den 16. maj formåede at give både konfirmander og alle vi andre i kirken en helt unik og moderne oplevelse af, hvordan en kirkelig ceremoni kan foregå. Alle fik lyst til at klappe, og […]

En stor tak til de 2 præster i Bellahøj kirke Peter Møller Jensen og Asser Skude som ved mit barnebarns konfirmation den 16. maj formåede at give både konfirmander og alle vi andre i kirken en helt unik og moderne oplevelse af, hvordan en kirkelig ceremoni kan foregå. Alle fik lyst til at klappe, og det gjorde vi jo hele to gange, man kunne simpelthen ikke lade være.
Venlig hilsen Birgit Bech

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top