Annonce
Forårsudstilling på Husum Bibliotek
Efter en vellykket og inspirerende workshop sidste weekend, er medlemmerne af Kunstnerklubben2700 nu klar med klubbens første forårsudstilling på Husum Bibliotek i udstillingslokalet på 2. sal. Udstillingen slutter den 29. maj, og der er adgang i bibliotekets åbningstid. – Vi er stolte over, at vi allerede nu føler os rustet til en fælles udstilling, hvor […]

Efter en vellykket og inspirerende workshop sidste weekend, er medlemmerne af Kunstnerklubben2700 nu klar med klubbens første forårsudstilling på Husum Bibliotek i udstillingslokalet på 2. sal. Udstillingen slutter den 29. maj, og der er adgang i bibliotekets åbningstid.
– Vi er stolte over, at vi allerede nu føler os rustet til en fælles udstilling, hvor vi viser den store kreativitet og spændvidde, der er i medlemmernes værker, og vi håber mange vil have lyst til at komme og kigge. Vi arbejder i øjeblikket på de værker, vi planlægger at udstille på Rytterskolen ved Kultur­dagen den 14. juni, der afholdes på Brønshøj Torv, siger Bodil Blankholm fra Kunstnerklubben2700.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top