AnnonceGrundejerforening forlanger penge uden modydelse
I april afholdt Brønshøjgårds Haveby’s grundejerforening ordinær generalforsamling. Alting foregik i flg. vedtægterne. Der blev selvfølgeligt lagt meget vægt på genopretningsplanerne for de enkelte veje, idet det er foreningens største udgiftspost. Der skete for alvor noget, da undertegnede, som konsekvent afstod fra at stemme, søgte støtte for at medlemmer med adresse på Brønshøjvej kunne blive […]

I april afholdt Brønshøjgårds Haveby’s grundejerforening ordinær generalforsamling. Alting foregik i flg. vedtægterne. Der blev selvfølgeligt lagt meget vægt på genopretningsplanerne for de enkelte veje, idet det er foreningens største udgiftspost. Der skete for alvor noget, da undertegnede, som konsekvent afstod fra at stemme, søgte støtte for at medlemmer med adresse på Brønshøjvej kunne blive økonomisk fritaget for at bidrage til foreningen, idet foreningen ingen forpligtelser og udgifter har til disse medlemmer.
Brønshøjvej er kategoriseret som en offentlig vej – i modsætning til de øvrige veje i foreningens område. Dvs. at det er kommunens opgave at vedligeholde fortove, veje osv. Fsv. angår fortove fungerer det imidlertid ikke, og foreningen gør intet.
Karakteristisk for indstillingen var, at de planlagte cykelstriber/cykelstier langs Brøns­højvej ikke var et emne i beretningen.

1 kommentar om “Grundejerforening forlanger penge uden modydelse”

  1. Jørgen Halland siger:

    Kommentarer kan også sendes til brhvej20@gmail.com

    Venlig hilsen
    Jørgen Halland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top