Annonce
Gry sprang over katederet
Gry-3.jpg
Gry Madsen i aktion på Efterslægten. Foto: HF-Efterslægten.
Gry Madsen fra Efterslægtens Politipakke fortæller om springet over katederet, fra kursist til underviser, endda som lærer for Efterslægtens ”rigtige” lærere

Her kan hun bruge sin store passion for dans og sin tidligere danseuddannelse i Danmark, USA og Tyskland.
For mig gør det ingen forskel, om det er lærerne, mine klassekammerater eller mine faste elever i diverse fitnesscentre, jeg skal undervise. Hvis bare jeg kan få mine elever 100% med, og jeg kan fornemme, at de får noget ud af det. Hovedessensen i min motivation er, at alle går fra lektionen med et smil på læben, sved på panden og forbrændte kalorier.
Det hele startede, da jeg tilbød at hjælpe lidt til med danseundervisningen i min egen klasse. Derefter gik det slag i slag. Det har udviklet sig til, at jeg nu har zumbahold for Efterslægtens lærere, samtidigt med at jeg også underviser i andre klasser, hvis lærerne har brug for min hjælp til dans og rytmik.
Undervisning er bestemt ikke fremmed for mig, og derfor har springet til at undervise og hjælpe til på skolen ikke været noget problem, og jeg nyder hvert eneste minut. De fleste dage er samspillet med mine elever heldigvis super – det giver et kick og en tilfredsstillelse uden lige. Andre dage, hvor det ikke fungerer, kan derimod være en plage – de dage er heldigvis sjældne.
Hvad enten man er matematik-, historie- eller zumbalærer, forsøger man altid at gøre undervisningen så interessant som muligt, og man håber på rimelig interesse og engagement fra eleverne, så de to ting går op i en højere enhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top