Annonce


Hjælp med at fortælle din historie
Har du billeder, postkort, breve, dagbøger eller andre effekter fra din familie, som relaterer sig til 1. verdenskrig?

Udstillingshuset Rytterskolen efterlyser i øjeblikket materiale ind til en udstilling om 1. verdenskrig i Rytterskolen på Brønshøj Torv. Materiale som kan være med til at give et lokalt perspektiv på krigen og et indblik i, hvordan man oplevede tiden her i bydelen.

Har du billeder, postkort, breve, dagbøger eller andre effekter fra din familie, som relaterer sig til 1. verdenskrig? Så vil Rytterskolen meget gerne have din fortælling med.
Du kan enten scanne din effekt ind og sende den i en mail til rytterskolen@­kff.kk.dk eller komme forbi Rytterskolen, Brønshøjvej 1 ved Brønshøj Torv, tirsdag d. 27/5 fra 9-13 eller onsdag d. 28/5 fra 13-17. Der er allerede blevet indleveret et tip om, hvor der efter sigende skulle have boet en ægte gullasch-baron i Brønshøj. Har du andre gode historier, som burde komme med? Så glæder Rytterskolen sig til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top