Annonce
Hvad er helligt?
Lørdag den 24. maj, kl. 17 afholdes forårets sidste lørdagsarrangement i Bellahøj Kirke, og denne gang tages begrebet hellighed op. Det sker i et samarbejde mellem præsterne fra både Brønshøj og Bellahøj, der denne aften vil komme med hver deres bud på en forståelse af dette centrale begreb. Aftenen begynder med en lørdagshøjmesse, hvor flere […]

Lørdag den 24. maj, kl. 17 afholdes forårets sidste lørdagsarrangement i Bellahøj Kirke, og denne gang tages begrebet hellighed op. Det sker i et samarbejde mellem præsterne fra både Brønshøj og Bellahøj, der denne aften vil komme med hver deres bud på en forståelse af dette centrale begreb.
Aftenen begynder med en lørdagshøjmesse, hvor flere af præsterne fra de to kirker medvirker, og derefter står lørdagsmiddagen (50 kr.) klar i de tilstødende lokaler. Efter middagen begynder debatten om det hellige, hvor præsterne kommer med deres oplæg og indbyder alle til at blande sig og deltage i debatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top