Annonce
Hvem er tandprotesens ejermand?
Gebis-20-14.jpg
Nogen har tabt en tandprotese – hvem mon den rette ejer er? Foto: Kaj Bonne.
Brønshøj-Husum Avis bringer en efterlysning

I haveforeningen Birkevang i Husum hænger der ved indgangen en undermunds-tandprotese i en gennemsigtig plastikpose. Hvem mon ejer den?
”Den har hængt der i halvanden uge. Jeg vil tro, at der er nogen, der har fundet den inde i haveforeningen, og så har de puttet den i en pose og hængt den her, hvor folk kommer forbi. Der må være én der savner den,” fortalte Ulla Henriksen, der tog kontakt til avisen, for at finde ejermanden. Hun har nu taget tandprotesen med hjem og den rette ejermand kan hente den i haveforeningen nummer 44 eller ringe til Ula Henriksen på telefonnummer 50577358.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top