AnnonceKirkeministeren har ordet i Bellahøj Kirke
Den nye styreform for Folkekirken er i disse dage i høring. Fornyelsen af salmebogen tog 10 år, hvorfor har Kirkeminister Marianne Jelved så travlt med at få den nye styreform på plads? Hvad går den nye styreform ud på og hvilken betydning har den for forholdet mellem stat og kirke, den lokale kirke, dens folkekirkemedlemmer […]

Den nye styreform for Folkekirken er i disse dage i høring. Fornyelsen af salmebogen tog 10 år, hvorfor har Kirkeminister Marianne Jelved så travlt med at få den nye styreform på plads? Hvad går den nye styreform ud på og hvilken betydning har den for forholdet mellem stat og kirke, den lokale kirke, dens folkekirkemedlemmer og ikke mindst, dens menighedsråd?
Det er nogle af de spørgsmål Bellahøj Kirke vil bede Kirkeminister Marianne Jelved om at svare på, når hun tirsdag den 20. maj, kl. 19, stiller op og taler Folkekirkens sag. Efter oplægget serveres der kaffe, og så er der lagt op til en åben debat med kirkeministeren. Marianne Jelved, der oprindeligt var folkeskolelærer, kom i Folketinget i 1987 og har udover sine næsten 27 år i Folketinget også været økonomiminister fra 1993-2001. Og kulturen har hun været minister for siden 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top