AnnonceKorkoncert i Husum Kirke
Søndag den 1. juni, kl. 16 afholdes korkoncert med kammerkoret Audite i Husum Kirke. Siden 1985 har amatørkammerkoret Audite (det betyder ”Lyt”!) sunget utallige koncerter over hele Danmark, og deres repertoire spænder bredt; fra den ældste musik til den nyeste. Under ledelse af deres unge dirigent Rose Munk Heiberg synger de ved koncerten i Husum […]

Søndag den 1. juni, kl. 16 afholdes korkoncert med kammerkoret Audite i Husum Kirke. Siden 1985 har amatørkammerkoret Audite (det betyder ”Lyt”!) sunget utallige koncerter over hele Danmark, og deres repertoire spænder bredt; fra den ældste musik til den nyeste. Under ledelse af deres unge dirigent Rose Munk Heiberg synger de ved koncerten i Husum Kirke et program med musik af komponisterne Niels W. Gade, Gabriel Fauré og Vaughan Williams – akkompagneret af Frank Jarlsfelt, der på kirkens nye orgel også spiller musik af Liszt, Mathisson-Hansen og Trærup-Sark.
Der er fri entré, og gangbesværede kan få transport ved henvendelse til Husum Kirkes kontor, tlf.: 38285446.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top