Annonce
Lopper på torvet
Loppemarked-01-18-14.jpg
Vejret var med de glade spejdere, der holdt aktivitetsdag på Utterslev Torv Foto: Kaj Bonne.
FDF Utterslev holdt stor aktivitetsdag

Lørdag formiddag havde spejderne fra FDF Utterslev slået sig ned på Utterslev Torv med både loppemarked og aktivitetsområde. Vejret var fantastisk og allerede før klokken 10.00 stod folk klar ved loppeboderne.
”Det er første gang, vi holder det her arrangement, men vi kunne godt tænke os, at det blev en tradition. Vi vil også gerne have at folk i området kender os, og ved hvem vi er, ” fortalte kredsleder Marie Holmriis.
Idéen til arrangementet opstod, da spejderne fik en masse ting fra kirken, som de kunne sælge, men der var ikke nok til et helt loppemarked. Kreative sjæle fandt på at skrive rundt til folk i nabolaget – ”Hvis I har ting til overs, så henter vi det gerne til et loppemarked.” Og det det virkede. Spejderne fik en masse ting.
Udover loppeting havde spejderne sat gang i forskellige aktiviteter bag loppemarkedsområdet. Folk kunne lave pandekager over bål og prøve kræfter med geocaching. De kunne også gennem føre et løb via en app eller trække tov stående på kasser. Spejderne endte med en samlet omsætning på 11.849 kroner. Pengene skal bruges på det daglige spejderarbejde, og en del af pengene går også til forskellige lejre, for eksempel skal de største børn til Norge i sommerferien. FDF Utterslev holder normalt til ved Engsvinget, men bruger også Naturværkstedet på Rådvads-vej. Det er 50 aktive spejderbørn foruden de mange ledere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top