Annonce
Markiser til alle hyggekroge
RED_Pergola_1_cmyk.jpg
Nu kan man få markiser, der minder om et hustag. Foto: Moogio.
Forlængelse af sommeren

Danskerne hungrer efter forår og aftener i det fri. Moogio har markiser der forlænger den lyse årstid. Markiserne er skræddersyet til den enkelte og fås i et væld af farver og udgaver, der passer til terrassen, den lille altan eller den store gårdhave.
Engang var markiser noget med håndsving og falmet dug, og siden er der kommet mange billige og dårlige på markedet, som holder en sæson eller to. Men sådan behøver det ikke at være.
”En markise er langt fra bare en markise Hos Moogio forhandler vi de tyske Markilux markiser, som er i høj kvalitet og holder til vind og vejr år efter år. Og så er de altid lavet til at passe til den hyggekrog, som den enkelte gerne vil have, siger Bo Pihl, som er marketingchef hos Moogio. Moogio giver frem til 1. april 20 pct. rabat på markiser.

Terrassevarmer, lys eller…
Og der er mange muligheder. Markiserne fås med f.eks. terrassevarmer, lys i bommen, indbygget højtaler og elektronisk styring. Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge en model med håndsving, hvis det er ønsket.
-Hvis man f.eks. har en terrasse foran huset, så kan man vælge en såkaldt Pergola markise, som kan køre 6 meter ud fra huset. For at gøre den ekstra robust og stabil – også når det blæser – så er den forsynet med ben i hjørnerne, forklarer Bo Pihl.
Dugene er behandlet, så de skyr snavs og skidt, og så holder de farverne i mange år. Med hensyn til farver og mønstre er der ikke mindre end 175 forskellige at vælge imellem i en hel nu kollektion af duge.
”Danskerne har været forsigtige og lidt konservative i deres valg af farver, men nu er der flere og flere, der vælger klare farver som orange, en skrap grøn eller stribet. Markisen må gerne signalere personlighed samt sol og sommer,” siger Bo Pihl.

Markise formet som hustag
En anden markisetype, der vinder frem, er markisen som minder om et hustag. Den kan stå alene og f.eks. overdække en stor terrasse, der ligger ude på græsplænen. Markisen har en kraftig bom i ’tagryggen’, og så folder dugen sig ud herfra. Under bommen kan der f.eks. monteres terrassevarmere, så man kan sidder og hygge sig der på selv en kølig aften.
Kig forbi Moogio på Fre-derikssundsvej 265 i Brønshøj og lad os hjælpe jer med gode tip, priser, råd og idéer.

1 kommentar om “Markiser til alle hyggekroge”

  1. lasse holmer siger:

    Virker til at have været ret fornuftigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top