AnnonceNatteravnene i Brønshøj fylder 5 år
IMG_1331.jpg
De lokale Natteravne i Brønshøj er blevet en del af det lokale gadebillede. Foto: Natteravnene.
Det fejres med kaffe og lagkage på Brønshøj Torv fredag den 9. maj mellem kl. 16 og 18

Natteravnene i Brønshøj fyldte 5 år i marts måned, og i de 5 år har de gået omkring 600 ture i lokalområdet for at være med til at skabe ro og tryghed i bydelen. – Overalt bliver vi godt modtaget, både af børn og unge, der skal have et bolsje, og af voksne, som synes, at det er godt vi er der og ønsker god tur, fortæller Mogens Nord-Larsen, der er formand for Natteravnene i Brønshøj.

– Vi er en gruppe på ca. 25 aktive natteravne, som sammen 3 og 3 går ture de fleste onsdage, torsdage og fredage. Ud over at være et godt indslag i bybilledet hygger vi os sammen som de gode venner, vi efterhånden bliver. Det er frivilligt, hvor tit man går en tur, som varer ca. 2 timer. Kan du ofre 2 timer om måneden til at godt formål, så kom med os ud at gå, siger Mogens Nord-Larsen, der kan træffes på 3828 6416.

Fødselsdagsarrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top