AnnonceOplev Junglebogen i Folketeatret
Snart kan du opleve en fri fortolkning af Rudyard Kipling klassiske fortællinger om drengen Mowgli, når Kulturhuset Pilegårdens Teaterskole opfører Jungle­bogen. Stykket bliver vist på Folketeatrets lille scene i Grøndal Multicenter og der er allerede rift om billetterne. I denne teaterforestilling har 25 børn fra teaterskolen, med brug af deres egen fantasi og kreativitet, lavet […]

Snart kan du opleve en fri fortolkning af Rudyard Kipling klassiske fortællinger om drengen Mowgli, når Kulturhuset Pilegårdens Teaterskole opfører Jungle­bogen. Stykket bliver vist på Folketeatrets lille scene i Grøndal Multicenter og der er allerede rift om billetterne.
I denne teaterforestilling har 25 børn fra teaterskolen, med brug af deres egen fantasi og kreativitet, lavet en helt ny version af Junglebogen. I samarbejde med instruktørerne har børnene skrevet mange af teksterne, improviseret scener frem gennem teater- og -dramaøvelser, samt lavet dansekoreografier. Et af Pile­gårdens sammenspilshold har desuden lavet musikken til forestillingen.
I dette teaterstykke er Mowgli en pige, der vokser op i junglen. Ulveflokken har taget hende til sig som ganske lille, men Mowgli får også snart gode venner i bjørnen Baloo og panteren Bagheera. Junglen er fuld af sjove skabninger, der ikke altid helt er til at styre, men en dag vejrer de fare. Tigeren Shere Khan er tilbage i deres del af junglen, og hun vil udvide sit territorium, og ikke mindst slå kløerne i Mowgli. Der bliver stor opstandelse. Hvordan kan de beskytte Mowgli og bekæmpe Shere Khan? Også menneskene fra den nærliggende landsby ser gerne at Shere Khan ryger derhen, hvor peberet gror. Men det ser ud til, at de alle er lige chanceløse mod den glubske tiger. Da alt ser sortest ud viser der sig dog alligevel en mulighed for at bekæmpe Shere Khan.
Der er syv forestillinger i perioden tirsdag 20. maj til fredag 23. maj og billetter koster 50 kr. og 30 kr., hvis man er under under 18 år. Billetter købes via Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside: www.pilegaarden.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top