Annonce
Sidste tilmeldingsfrist til Moseløbet er den 15. maj
Kom og vær med til Brønshøjs nye og hyggelige motionsløb som bliver skudt i gang fra målområdet ved Brønshøj Torv søndag den 25. maj. Der er tilmeldingsfrist den 15. maj, så skynd dig at meld dig til på hjemmesiden Mose­løbet.dk, det koster 140 kr. for voksne og 80 kr. for børn og unge under 18 […]

Kom og vær med til Brønshøjs nye og hyggelige motionsløb som bliver skudt i gang fra målområdet ved Brønshøj Torv søndag den 25. maj. Der er tilmeldingsfrist den 15. maj, så skynd dig at meld dig til på hjemmesiden Mose­løbet.dk, det koster 140 kr. for voksne og 80 kr. for børn og unge under 18 år. Der udleveres chip til tidstagning samt løbenummer på løbsdagen, fortæller Ken­neth Binau fra Lokal­piloterne, der står bag løbet, der har ruter på rundt i Utterslev Mose på enten 5 eller 10 km.
Foreningen Lokal­pilot­erne, som er arrangørerne bag løbet, håber at Moseløbet vil tiltrække både de professionelle løbere men også alle de løbeglade familier, som ønsker en aktiv og hyggelig dag sammen. Foruden løbet er der lagt mange kræfter i at få skabt en festlig og spændende ramme for både løbere og publikum, hvilket de lokale butikker har bidraget til. Der kommer til at være stande fra lokale sponsorere samt kaffe, sandwich, musik mm., og så er der gaver til vinderne samt lodtræknings­præmier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top