AnnonceSommerkoncert i Brønshøj Kirke
Pigekoret-i-løb-presse-2.jpg
Pigekoret ved Brønshøj Kirke. Foto: Charlotte Maria Rasmussen.
Onsdag den 4. juni, kl. 17.30, er der koncert i Brønshøj Kirke med ca. 40 børn og unge, der synger sammen. Medlem­merne af Brønshøj Kirkes Børnekor og Brønshøj Kirkes Pigekor har alle erfaret hvad der sker, når man synger sammen og ord som fællesskab, koncentration, eufori, begejstring og stor glæde bliver nærværende. Det kan man […]

Onsdag den 4. juni, kl. 17.30, er der koncert i Brønshøj Kirke med ca. 40 børn og unge, der synger sammen. Medlem­merne af Brønshøj Kirkes Børnekor og Brønshøj Kirkes Pigekor har alle erfaret hvad der sker, når man synger sammen og ord som fællesskab, koncentration, eufori, begejstring og stor glæde bliver nærværende. Det kan man selv erfare ved koncerten, hvor korene både sammen og hver for sig vil synge et alsidigt repertoire fra de klassiske korværker af Mozart og Cèsar Franck, danske sommersange og salmer via Leonard Cohens Halleluja til engelske hits.
For Pigekoret er koncerten også generalprøve på korets koncertprogram. Koret drager senere på en lille koncertturné til Skåne i pinsen, og koret har haft glæde af at stifte bekendtskab med nogle af de svenske sange, som danskerne har taget til sig. Der kan nævnes den svenske sommersalme og sange som ”Vem kan segla forütan vind”. Som korets faste akkompagnatør medvirker Adrija Everse og Bente Kiil Toftegaard, organist ved Brønshøj Kirke, dirigerer korene.
I august måned vil der igen være audition til korene, der optager børn fra 2.-4. klasse i børnekoret og fra 5. klasse kan man søge ind i pigekoret. Yderligere informationer kan findes på Brønshøj Kirkes hjemmeside.

1 kommentar om “Sommerkoncert i Brønshøj Kirke”

 1. Birthe Jensen siger:

  Det var heldigt at jeg har set ovenstående koncert andet steds. da vi ikke i dag Onsdag d. 28.05.14 har modtaget Brønshøj Husum Avis. Selv om vi fik reklamer og Nørrebro Nordvest Avisen.
  Det er meget fustrerende at vi får jeres Avis som vinden blæser. Det er den vi er mest interesseret i.
  Og vi er ikke til at gå end på nettet og læse den.
  Vi skal jo have begge aviser da skel går i vores baghave.
  Med venlig hilsen
  Birthe Jensen
  Hyrdevangen 29
  2400 Kbh. NV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top