AnnonceSpirekoret synger sommeren i gang
Spirekoret-Foto-af-Espen-Bock.jpg
Foto: Espen Bock.
Søndag den 25. maj, kl. 10.30 afholdes en festlig gudstjeneste i Husum Kirke med deltagelse af Spirekoret, der består af over 30 drenge og piger fra 0.-2.- klasse. Spirekoret glæder sig til at vise, hvad de har lært i den forløbne sæson og synger sommersange, der måske kan lokke solen frem. Gudstjenesten er ved sognepræst […]

Søndag den 25. maj, kl. 10.30 afholdes en festlig gudstjeneste i Husum Kirke med deltagelse af Spirekoret, der består af over 30 drenge og piger fra 0.-2.- klasse. Spirekoret glæder sig til at vise, hvad de har lært i den forløbne sæson og synger sommersange, der måske kan lokke solen frem. Gudstjenesten er ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top