Annonce
Tre grunde til at stemme nej til patentdomstolen
EU’s patentkontor udsteder flere og flere patenter på naturprodukter. Planter bliver dermed privatiseret. Dermed kommer en lille håndfuld magtfulde virksomheder til at eje størstedelen af verdens fødevarer. Det ødelægger biodiversiteten (mang­foldigheden af biologiske organismer), skader landmændene og undergraver den globale fødevarerforsyning. Den amerikanske økonom og nobelpristager Joseph Stiglitz fremhæver, at virksomhederne bruger patenter til at […]

EU’s patentkontor udsteder flere og flere patenter på naturprodukter. Planter bliver dermed privatiseret. Dermed kommer en lille håndfuld magtfulde virksomheder til at eje størstedelen af verdens fødevarer. Det ødelægger biodiversiteten (mang­foldigheden af biologiske organismer), skader landmændene og undergraver den globale fødevarerforsyning.
Den amerikanske økonom og nobelpristager Joseph Stiglitz fremhæver, at virksomhederne bruger patenter til at forhindre andre virksomheder i at udvikle konkurrerende produkter, og i sidste ende holde dem ude fra markedet.
Den europæiske patentdomstols afgørelser kan ikke ankes til andre retsinstanser.
Spørg din EU-kandidat om disse urimeligheder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top