AnnonceDen olympiske ild blev tændt i Bystævneparken
1679.jpg
De fem olymiske ringe var hængt op og mange af beboerne var klædt i rødt og hvidt. Foto: Dorthe Brandborg.
Beboerne dystede i rolatorstafet og krolf

Der var pyntet op med balloner og flag ved Café Stævnemødet, og mange beboere var klædt i de nationale farver, da der i sidste uge blev afholdt Olympiske Lege for de 4 plejehjem i Bystævneparken.
Legene startede med at centerleder Susanne Christensen bød velkommen, og så tændte beboer og tidligere bokser i SIK Fight, Allan Bressum, den olympiske ild.
Plejehjemskoret sang for på nationalsangen under ledelse af plejehjemmets husmusiker Tore Eg, inden det gik løs ved de forskellige discipliner.
-Der skal blandt andet kæmpes i cykling, basket, rolatorstafet, huskespil og så får vi præsenteret vores nye spil, krolf, som er en blanding af golf og krocket, fortalte Susanne Christensen, der efterhånden har været med til at afholde den traditionsrige olympiade i adskillige år.
-Vi forsøger at motivere borgerne til at bevæge sig. Det medfører ofte andre oplevelser for beboerne. De får sig et netværk og finder måske ud af, at de kender hinanden fra gamle dage. Relationer er med til at give livsglæde. Oplevelser som olympiaden, og mange af de andre aktiviteter vi laver i Bystævneparken, virker forebyggende. Aktiviteterne giver beboerne en følelse af at være herre i eget liv, tilføjede Susanne Christensen, der sammen med de ansatte havde sørget for at dagen blev afsluttet med grillfest, bal på plænen og medaljer til vinderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top